Bli Medlem!

Har du ett underligt intresse? Vill du dela med dig av dessa intressen och underligheter? Kom med i Föreningen för Underliga Intressen idag och konstatera att du äntligen hittat hem.

Föreningens mål är att samla personer och intressen som inte riktigt passar in i någon annan förening. FUI är dessutom den enda officiella finlandssvenska föreningen för science-fiction fantaster.

Vi håller underliga aftnar minst en gång i månaden vilka går ut på att någon/några presenterar sitt/sina underliga intressen och försöker få oss andra att delta i intresset. Oftast bjuds det på smått ätbart på dessa möten och brukar ofta avrundas med någon form av film.

Månadsevenemangen kompletteras med spelkvällar där medlemmar samlas för att spela olika spel. På har funnits allt från Alfapet till hardcore Dungeons & Dragons. Allt som har med spel att göra är välkommet och vitsen är att umgås med liksinnade och väcka intresse hos nya-inkomna spelare.

Det viktigaste för FUI är att lyckas skapa en mysig gemenskap där alla får vara i centrum.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Medlemsavgift: 2 guldmynt

Kontonummer: FI51 6601 0001 0980 52

Ref.Nummer: 123479

I samband med betalningen skickar DU även ett mail till vår kassatant Johnny; ”joostman(at)abo.fi” med information om vem du är, var du bor och hur du nås via e-post och teflon.

Annons
%d bloggare gillar detta: